Termometr do szynkowaru pieczenia mięs 0 do 120C Browin 100600

Dostępność: dostępny
Realizacja:: 24 godziny
Cena: 11,00 zł 11.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

Dane techniczne:
- zakres temperatur: od 0°C do 120°C
- dokładność pomiaru: +/-2°C
UWAGA:
Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia.

Wymiary produktu:

Szerokość produktu: 5,5cm
Głębokość produktu: 5,5cm
Wysokość produktu: 14,6cm


Gwarancja

2 Lata

Wszystkie Urządzenia są fabrycznie nowe i oryginalnie zapakowane. Do każdego zakupionego produktu dodajemy paragon lub fakturę vat.

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl